cumparaturi online

Lucruri pe care nu trebuie sa le cumperi online

Boom-ul pe care l-a cunoscut in ultima perioada comertul electronic a facut ca shoppingul sa fie mult mai usor. Nu mai trebuie sa te plimbi prin zece magazine, economisesti timp, bani si combustibil. Se poate cumpara orice online, exista insa cateva lucruri care nu ar trebui cumparate prin intermediul virtualului. Care ar fi acele lucruri pe care trebuie sa le vezi, sa le atingi si sa le verifici, internetul neputandu-ti oferi asta?

1. Haine. Un simplu motiv este faptul ca lucrurile nu arata totdeauna precum par.  Poti avea surpriza ca materialul sa nu corespunda, te poti trezi cu o alta marime decat cea pe care ai comandat-o sau pur si simplu modelul incantator pe care l-ai vazut in fotografii sa nu iti mai placa atunci cand iti ajunge comanda.

2. Incaltaminte. Si aici intervine problema materialului si marimii. La producatori diferiti marimile pot sa difere si astfel poti avea surpriza neplacuta ca ceea ce ti-ai comandat sa nu ti se potriveasca.

3. Aparate electrocasnice. Mari dar si fragile, electrocasnicele costa destul de mult si la fel nu le poti vedea, proba sau testa. Pe timpul transportului pot sa fie afectate, iar taxele de livrare pot sa ajunga destul de mult. Poate ca e mai rentabil sa mergi personal sa vezi produsul si sa il cumperi dintr-un magazin, vei ajunge chiar sa platesti mai putin fata de pretul online la care se adauga si taxele de livrare.

4. Medicamente. Daca lucrurile anterior mentionate sunt de evitat a fi cumparate online, in cazul medicamentelor trebuie evitata cu totul cumpararea online. iti poti pune viata in pericol, de aceea este mult mai bine ca medicamentele sa le cumperi personal din farmacie, la sfatul unui medic specialist.

Oricare ar fi produsul cumparat, trebuie analizat foarte bine, trebuiesc verificate toate conditiile in care se vinde, termeni de livrare si conditii, pentru a nu aparea surprize neplacute ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *