Lucrurile de care nu trebuie sa iti para rau niciodata

Vi s-a intamplat vreodata sa aveti regrete? Sigur ca vi s-a intamplat pentru ca nu cred ca exista vreo persoana care sa nu fi avut regrete, mai ales la un moment dat. Indiferent daca s-a intamplat dintr-un motiv mai serios sau unul mai putin important, cu totii avem regrete mai devreme sau mai tarziu.

Totusi, vi s-a intamplat vreodata sa va simtiti jenati cu lucrurile pe care le-ati facut si sa incepeti la un moment dat sa va cereti scuze pentru cateva lucruri pe care le-ati facut, considerandu-le nebunii? Daca raspunsul dvs. este afirmativ si la aceasta intrebare, trebuie sa stiti ca cel mai indicat ar fi sa renuntati la aceste lucruri. In continuare, voi prezenta cateva lucruri pe care nu ar trebbui sa le regretati niciodata si de care nu ar trebui sa va para rau sau sa va cereti iertare. Iata care sunt acestea:

  • In primul rand, trebuie sa stiti ca trecutul dvs. nu este un prilej de a-ti cere iertare. TIneri fiind, la un moment dat cu totii facem diferite lucruri sau nebunii pe care mai tarziu le putem regreta. Credeti ca trebuie sa va cereti iertare pentru asta? Ei bine, in niciun caz, nu trebuie sa faceti asta. Niciodata nu trebuie sa va cereti iertare pentru lucrurile pe care le-ati facut la un moment dat.
  • Apoi, preferintele sexuale sau viata sexuala aventuroasa, nu sunt nici ele un prilej de a-ti cere iertare. Este foarte important sa nu iti ceri niciodata iertare pentru aceste lucruri. Indiferent daca ai o anumita preferinta sexuala, daca ai incercat sa fii cu barbati sau cu femei, nu trebuie sa te rusinezi cu trecutul tau sexual, si mai ales sa iti ceri iertare pentru el. Aceste lucruri sunt intime si nu trebuie sa te jenezi.

One thought on “Lucrurile de care nu trebuie sa iti para rau niciodata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *