Lucrurile pe care trebuie sa le spui partenerului tau la sfarsitul zilei

Traim intr-o lume extrem de agitata, trecem pin diferite lucruri, suntem stresati si nu ne mai acordam atat de multa atentie pe cat ne-ar trebui. Nu reusim sa ne dam seama de multe ori care sunt lucrurile care ar putea sa ne faca sa avem o viata mai buna si mai frumoasa.

Vrem sau nu sa recuoastem, dragostea este cea care ne face sa zambim si care ne face sa ne simtim cu mult mai bine. Avem nevoie de dragoste pentru a  avea rezultate minunate atunci cand vine vorba despre cariera. Astfel, viata personala influenteaza intr-un mare fel cariera.

De asemenea, de cele mai multe ori, din graba sau comoditate uitam sa mai spunem lucrurilor pe nume, nu mai aratam gesturi de dragoste sau de afectiune fata de partener, ceea ce ne poate fi sa fim mai tristi. In continuare, vom prezenta cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le facem la sfarsitul zilei pentru a-i aminti partenerului ca totusi ne pasa de el si ca inseamna foarte mult pentru noi. Iata ce trebuie sa ii spui:

  1. In primul rand, trebuie sa aci astfel incat sa ii amintesti partenerului ca este important pentru tine. Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care sunt lucrurile car econteaza cu adevarat pentru o relatie frumoasa. Ei bine, stim cu totii ca esti extrem de ocuparata insa trebuie sa iti faci timp si sa ii amintesti partenerului tau care sunt lucrurile care conteaza pentru tine, adica el. Fa-ti timp si spune-i ca iti este dor de el, ca iti lipseste sau ca te gandesti la el. Chiar daca pare un lucru neimportant, trebuie sa stii ca este foarte important ca partenerul tau sa stie ca este o persoana importanta din viata ta.
  2. Pe langa lucrurile bune trebuie sa ii spui la sfarsitul zilei si ce nu iti convine. Daca nu vei face acest lucru partenerul poate crede ca lucrurile sunt roz si veti intra in cealalta extrema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *