Masini puternice din lume

Goana dupa viteza a fost mereu o tinta pentru producatorii de automobile din jurul lumii. In ultimii ani s-a trecut de pragul celor 400 de km/h in privinta vitezei maxime, insa sunt putine locuri unde o astfel de masina poate rula la viteza maxima, asa ca totul tine mai mult de orgoliul producatorilor si de faptul ca sunt lideri in domeniul vitezei.

Totusi, uneori producerea acestor masini este gandita special pentru viteza loc si mai putin pe calitatea pieselor. Ei bine, in momentul in care va ganditi sa cumparati o astfel de masina, este absolut necesar sa luati in considerare costurile si calitatea pieselor. De exemplu, este necesar sa verificati daca masinile de viteza au si baterii auto varta. Aceste baterii asigura calitatea masinii.

Lamborghini Aventador 370 km/h

Probabil ca nu stiai, dar forta de politie din Dubai are cea mai rapida flita de automobile de politie din lume. In aceasta se regaseste si un Lamborghini Aventador pentru a urmari chiar si cei mai rapizi si bogati infractori din lume. La cea de-a 500a aniversare a companiei italienii de la Lamborghini au lansat modelul Aventador LP 720 50 Anniversario, versiune ce s-a produs in doar 100 de unitati. Modelul a fost prezentat la Shanghai Motor Show pa langa modelul Veneno.

SSC Ultimate Aero XT 414 km/h

Aceasta masina este realizata de Shelby Super Cars si pana nu de mult detinea titlul de cea mai rapida masina din lume, Viteza maxima a masinii de productie este de 414 km/h. Masina are o transmisie manuala in 6 viteze si un motor de 6.94 litri Twin Turbo V8. Masina a fost realizata in doar 5 exemplare.

Bugatti Veyron Super Sport 431 km/h

Automobilul Bugatti Veryron EB 16.4 este creatia celor de la Volkswagen si este construita in Franta de Bugatti Automobiles. Este cea mai rapida masina legala din lume. Aceasta a fost masina deceniului 2000-2009. Bugatti Super Sport este o versiune imbunatatita a modelului original capabila sa ajunga la o viteza de 431 km/h. O versiune mai noua este planificata in acest an, care ar ajunge la o viteza maxima de 460 km/h. Ramane de vazut daca Bugatti Veyron va ramane regele vitezei pe strazile lumii, avand in vedere ca sunt atat de multi pretendenti care se lupta pentru titlul de cea mai rapida masina din lume.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre cele mai puternice masini ale lumii. Exista numeroase tipuri de masini spectaculoase si care ating viteze inimaginabile, insa am ales sa prezentam cele mai importante dintre acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *