Modalitati prin care sa iti faci prieteni noi

Trecem prin tot felul de etape ale vietii care au rolul de a ne introduce in tot felul de noutati si medii noi. Atunci cand mergem la scoala cunoastem anumiti oamenii, in liceu cunoastem alti oameni iar la facultate sau la serviciu alti oameni. Sigur ca nu este deloc usor sa mentinem aceste legaturi de prietenie mai ales ca ele se desfasoara de regula la anumite momente ale vietii si nu se pot intoarce.

Sigur ca avem nevoie de un prieten indiferent in ce stadiu al vietii ne aflam si indiferent daca avem 40, 30 sau 50 de ani. Vrem sau nu  sa recunoastem avem nevoie de oameni care sa ne fie aproape atunci cand avem nevoie. Pentru aceasta avem nevoie de prieteni care sa ne sustina neconditionat si sa ne fie aproape atunci cand ne dorim.

Este varsta la care cele mai multe femei sunt mame. Diferitele activitati pe care le ai impreuna cu copiii tai te ajuta sa intalnesti multe alte femei la fel ca tine, iar lucrurile pe care le aveti in comun va apropie. Totusi, de multe ori, simti nevoia sa impartasesti mai mult decat ceva legat de copii. Programul incarcat poate fi unul dintre motivele care te impiedica sa iti faci noi prieteni.

Primul pas? Fii eficienta! Organizeaza-ti timpul astfel incat sa socializezi si in afara activitatilor pe care le are copilul tau. Poate in timpul antrenamentului sau de fotbal te intalnesti cu o amica pe care nu ai mai vazut-o din liceu si pe care ai intalnit-o de curand pe Facebook. Este un inceput!

Trebuie sa iti doresti sa iti faci prieteni daca nu iti doresti sa fii singura. In plus, trebuie sa te gandesti ca de acum copilul tau este mare si are grupul sau de prieteni. Nu mai poti tot timpul sa ai aceleasi  activitati deoarece trebuie sa iti cauti persoane dragi cu care sa iti mai pierzi timpul  din cand in cand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *