Momente pe care cei din ’90 nu le vor uita-Partea III

Pe langa multe alte situatii si evenimente sau lucruri pe care cei cei au trait in anii ’90 nu le vor uita niciodata, si pe care le-am enumerat in postarile precedente, mai sunt o serie de lucruri nemuritoare si care nu vor putea fi uitate vreodata.

Bratarile si lantisoarele din bomboane

Cred ca stim bine cu totii sau o parte buna dintre noi acele momente cand ca si accesorii pentru gat sau maini alegeam intotdeauna lantisoarele, margelele si bratarile din bomboane colorate.

Ne mandream peste tot cu ele, le cream noi insine, le asortam cu absolut totate hainele noastre, dar marea problema era atunci cand din greseala ba le rupeam si se rostogoleau peste tot sau atunci cand le prindeam gustul din din accesorii frumoase si semnificative deveneau deserturi in toata regula.

Adidasii

Chiar adidasii in sine, de la firma cu acelasi nume ne dadeau batai de cap in anii ’90, cand erau foarte la moda si cine nu avea asa ceva era considerat un loser. Acum, asemenea adidasi vezi peste tot pe strada, de diverse culori si in diverse modele, care mai de care si in asociatii de tinute vestimentare foarte originale.

Dischetele floppy-disk

Cine nu-si aminteste acele perioade, acele zile in care in loc de cd-uri si dvd-uri sau carduri de memorie si stickuri USB, detineam atat de apreciatele dischete pentru calculator in care copiam poze si documente, dar care aveau o memorie atat de restransa, incat ti-era ciuda ca nu-ti incapea tot ce aveai de pus pe ele.

Inelele de jucarie

Inelele de jucarie facute din plastic colorat si cu cate o piatra imensa falsa in varf au fost unele dintre cele mai bune chestii care ar fi putut exista in acei ani de glorie. Atunci cand gaseai cate un asemenea inel in punga de pufuleti si te mai si laudai cu el tuturor, sau cand colectionai asemenea inele si puneai in scena cereri in casatorie era atat de frumos si de nevinovat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *