Motive pentru care cursurile de dans pentru nunta sunt de ales

Cand nu esti dintr-o anumita poveste pare destul de usor sa judeci. Insa fiind in miezul actiunii, situatia se schimba. Poate ca la fel se intampla si cand vine vorba de cursuri de dans pentru nunta; daca la inceput ti se pare ceva de care nu e musai nevoie, la o a doua gandire parca ai si avea nevoie de ele. Da, le ti le vei dori si asta din n motive.

Cursurile de dans=stil profi

Multi merg pe ideea ca a urma un curs de dans inseamna implicit sa isi doreasca sa iasa totul perfect. Inca din intentia lor ne dam seama ca isi doresc sa atinga un nivel profi. Si sa fim seriosi pana la urma, acolo unde nu te pricepi, chemi expertul sa iti fie ghid. Logic, nu?

Nu ma pricep la toate

Suntem buni la diverse misiuni insa nu chiar in orice. Asa ca uneori dansul impune probleme. Da, poti face fata unor ore de dans in cadrul unei petreceri. Insa acolo esti in multime si nici nu sta nimeni cu ochii pe tine. La nunta e diferit; ai deja presiunea faptului ca esti in centrul atentiei. Si mai apoi acest moment unic nu se va mai intoarce asa ca nu iti permiti sa strici amintiri cu tot ce inseamna momentul acela sublim, cerut de traditie, cand dansezi alaturi de alesul/aleasa ta.

Cursurile de dans, la moda

Un alt motiv pentru care unii aleg un curs de dans pentru nunta se refera la trendul pe piata. Aud ca asa merg lucrurile si prefera si ei acelasi lucru. Nu e rau nici asa pentru ca de altfel inveti un dans si te mai si destinzi un pic in dansul in doi.

Una peste alta, cursurile de dans sunt de o mare importanta cat si popularitate. Sunt necesare pentru ca te ajuta sa treci cu brio de un moment cheie in cadrul nuntii. Si la drept vorbind, fie ca este o nunta traditionala sau nu pana la urma bucuria evenimentului in sine tot in pasi de dans ti-o vei exprima. Sa calci rochia miresei, sa nu poti sa te descurci cel putin la un dans alaturi de parinti, nasi si prieteni. Ca un must have pana la urma, ca o nevoie de a nu te face de ras ci de a fi parte activa dintr-un grup de petrecareti – care danseaza -, un curs de dans este de dorit a se bifa.

One thought on “Motive pentru care cursurile de dans pentru nunta sunt de ales

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *