Motivele pentru care oamenii urasc

Exista oameni carora le face placere sa urasca pur si simplu. Ne intrebam de foarte multe ori care sunt motivele pentru care acestor oameni le face placere sa urasca.

Ei bine, vrem sa nu sa credem exista anmite criterii dupa care unele persoanele sunt practic excluse din societate. Acest criterii se refera fie la fizicul persoanei, fie la partea interioara. Astfel, prin diferite criterii, unii oameni ajung sa ii urasca pe altii din  unele motive inexplicabilr, sau bizare de-a dreptul. In continuare, vom prezenta care sunt principalele criterii dupa care oamenii ii judeca pe ceilalti, conform unor studii recente. Iata care sunt aceste motive:

Fotografiile de pe Facebook

V-ati gandit vreodata ca fotografiile de pe Facebook va pot face sa fiti urati de oamenii din jurul vostru? Ei bine, este adevarat acest lucru. Conform unor studii se pare ca relatiile de cuplu, cu prietenii sau cu oamenii din jur depind foarte mult in functie de fotografiile care sunt postate pe Facebook. Acest lucru este de-a dreptul bizar.

Figura patratoasa

V-ati imaginat vreodata ca oamenii care au figura mai patratoasa au de suferit pe aceasta seama? Asa cum spun cercetatorii, persoanele care au un maxilar mai proeminent sunt considerate agresive, mincinoase, iar oamenii ajung sa judece aceste lucruri. Cercetatorii spun ca aceste persoane nu sunt de incredere si ca fiecare persoana are retineri atunci cand intalneste o alta persoana de genul acesta.

Barba mare

Si probabil ca ati auzit ca este in mare trend barba mare, nu-i asa? Ei bine, in ciuda faptului ca este in mare voga se pare ca barbatii car epoart barba mare sunt asociati cu violentii si cu violatorii. Potrivit studiilor, se pare ca in America, polististii ii condamna mai mult pe barbatii cu barba pentru ca ii considera vinovati, indiferent daca sunt sau nu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *