Mykonos – destinatie de vacanta

La ce te gandesti prima data cand auzi de ape turcoaz, petrecrei pe plaja, cluburi de noapte, lux si nopti denormite? La insula Mykonos, binenteles! Doar acolo vei intalni vile alb-albastre cocotate undeva pe sus, magazine de lux, galerii de arta locala si peisaje superbe care te lasa fara respiratie si grai.

Odata ce esti acolo, nu-ti vei mai dori altecva decat o vacanta sau un concediu prelungit, sau ca toti cei care au nevoie de tine, sa te uite acolo pentru tot restul vietii. Haine colorate, tinute extravagante, piele mai mult decat tuciurie si zambete largi vei intalni la tot pasul pe aceasta insula fantastica.

Marea de o culoare atat de perfecta de parca cineva tocmai ar fi pictat-o , plajele intinse, exotice,acoperite cu nisip fin si fierbinte ca si sangele localnicilor, te vor captiva si nu iti vor mai iesi din minte si suflet pentru mult timp de acum incolo.

Insula Mykonos este exact acel loc in care ai vrea sa te pierzi, sa uiti de tot si de tine, sa ramai fara ceas, fara telefon sau orice alta urma de tehnologie si realitate. Grecia in sine este o tara minunata, colorata, unde predomina albul si albastrul curat, unde predomina luxul, dar si traditionalul, unde toata lumea este libera sa se exprime cum vrea indiferent de orientarea sexuala sau gandire.

Exista si o anumita zona denumita Mica Venetie, asta pentru ca este un loc de unde cateva case se inalta direct din spuma marii la fel ca frumoasa Afrodita, adorata grecilor. In acest loc binecuvantat poti face si shopping, insa shopping in adevaratul sens al cuvantului, cu bani multi, pentru ca magazinele si buticurile de haine de aici sunt de lux si cuprind o selectie fina de branduri si marci intalnite de altfel nu prin foarte multe parti ale lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *