Nuntile tematice, trendul anului

Nunta este evenimentul cel mai frumos din viata noastra pentru ca inca de suntem mici ne visam in fata altarului, alaturi de o persoana potrivit, un suflet pereche caruia decidem sa ii juram iubire vesnica. Daca ne gandim inca de cand suntem copii la acest eveniment este lesne de inteles ca planificam orice detaliu insa cele mai concrete sunt cele care se planifica inainte cu putina vreme de nunta.

Oricine isi doreste sa aiba o nunta de vis si din acest motiv gandim orice detaliu care ar putea sa faca ca evenimentul vietii noastre sa fie diferit de toate evenimentele la care ati participat pana acum. Pentru toate acestea, puteti sa consultati Blog Studio Blitz deoarece aici veti gasi totul despre cum puteti planifica nunta pentru ca aceasta sa fie una de vis.

Nuntile anului sunt cele cu tematica. Probabil ca ati observat cum in ultima vreme pare ca se prefera nuntile speciale, cu anumite tematici.

Ei bine, planificare unei nunti poate deveni o adevarata corvoada si poate chiar sa afecteze bucuria mirilor.  In cazul in care iti doresti o nunta iesita din tipar  sau daca vrei sa realizezi o nunta memorabila poti sa alegi o tema  in jurul careia vei construi intreaga nunta. Sigur ca acest lucru se va intampla in functie de bugetul fiecarei perechi dar si de perioada sau anotimpul in care se va desfasura evenimentul. In continuare, va vom prezenta cateva idei cu referire la alegerea tematicii pentru nunta:

Nunta pe plaja

Esste normal ca o nunta pe plaja sa se organizeze atunci cand vremea permite acest lucru. In cazul in care vremea este capricioasa probabil ca iti imaginezi ca nu puteti sa mergeti sa va murdariti hainele si sa faceti niste fotografii de cosmar. Oricum ar fi, cele mai multe evenimente sau nunti au loc de regula vara pentru ca in acest anotimp este o disponibilitate mai mare de locuri libere iar evenimentele se pot intampla atat in aer liber cat si in spatii neconventionale.

 Nunta medievala

O nunta medievala depinde in intregime de locatia in care se desfasoara. Exista in Romania o sumedenie de locuri de acest gen care va vor permite sa sa va realizati visul. Puteti sa incercati o astfel de nunta insa va trebui sa va conformati cu totul, incepand de la locatie si pana la vestimentatie. De exemplu, pentru a executa o nunta cu tematica medievala poti sa nu folosesti tacamuri deoarece in aceasta perioada tacamul era folosit doar de catre nobili.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *