Obiceiuri la care trebuie sa renunti in 2015

Si am asteptat destul de mult sa vina anul 2015, cu speranta in suflet ca va fi un an mult mai bun decat cel care a trecut. Cu totii ne dorim sa anul curent sa fie unul mult mai bun decat cel care tocmai a trecut.

Ce trebuie sa facem daca ne dorim sa avem o viata mai frumoasa si mai buna in acest an? Ei bine, este foarte important sa ne controlam gandurile pentru ca ele sunt cele care ne guverneaza asteptarile su interactiunile cu ceilalti. Din cauza ca asteptam prea multe lucruri, avem dezamagiri si din acest motiv nu ne simtim chiar atat de bine pe cat ne-am dori.

Exista anumite ganduri pe care oamenii le au  si care pot deteriora foarte mult viata unei persoane. Iata care sunt acestea si ce trebuie sa faci pentru a scapa de ele:

  • In primul rand, trebuie sa renunti la ideea ca tu trebuie sa fii perfect. Exista foarte multe persoane care sunt dezamagite de propria persoana crezand ca nu fac suficient de multe lucruri pentru a fi perfecte. Tindem spre perfectiune si ne-am dori sa o atingem desi suntem constienti ca acest lucru este imposibil sau mult prea greu de obtinut. Asadar, daca ne dorim sa avem un an mai bun, trebuie in primul rand sa uitam de faptul ca ne dorim sa fim perfecti. Suntem oameni, gresit, iertam si o luam de la capat.
  • Apoi, oamenii mai fac o serie de greseli si aici ma refer la faptul ca unii oameni cred ca viata lor este mai complicata decat oricare alta. Exista tot felul de momente in viata unui om si trebuie sa facem astfel incat sa trecem peste acestea. Daca treceti printr-o perioada mai grea sau mai urata acest lucru nu inseamna ca sunteti cei mai defavorizati oameni. Trebuie sa fiti realisti si sa vedeti lucrurile exact asa cum sunt ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *