Persoane dependente si relatia de cuplu

Oricine isi doreste sa fie cat mai fericit si mai norocos in dragoste. Nu cred ca exista vreo persoana care sa isi doreasca sa aiba p0arte de deceptii in dragoste. Este normal sa se intample asa mai ales in momentul in care suntem implicati intr-o relatie si investim in aceatsa sentimente.

In ziua de astazi, oamenii nu isi mai pun pe tava sentimentele si nu se mai dedica intru totul unei singure persoane. Astazi, oamenii au inceput sa fie sceptici chiar si in privinta dragostei si nu mai au incredere in oricine.

Dependenta de o persoana nu este iubire. Mai exact, aceasta as vrea sa fie discutia centrala a acestui articol. Exista persoane care sunt pur si simplu dependente de parteneri si considera ca aceasta este iubirea.

Ea nu este iubire, este o forma de anti-iubire. Iubirea inseamna sa oferi, dependenta cauta mai mult sa primeasca decat sa dea, alimentand infanitilismul si nu dezvoltarea.

Lucreaza mai degraba pentru a inchide in cusca si a constrange, decat sa elibereze. Distruge relatiile si oamenii decat sa le stimuleze evolutia.

Persoanele dependente nu sunt preocupate de dezvoltarea spirituala. Sunt interesate de propria lor hranire, vor sa umple golul interior, tanjesc dupa fericire.

Nu tolereaza singuratatea si resping suferinta implicate in dezvoltarea lor. Nu le pasa de ceilalti decat in masura in care sunt prezenti pentru a le satisface nevoile si dorintele, ceea ce inseamna ca nu este iubire, deoarece singurul scop adevarat al iubirii este cresterea spirituala si evolutia iubirii.

Preocuparea pentru dezvoltarea spirituala prespune unori a avea un hobby deoarece ele sunt activitati care hranesc sinele.

Este ceva ce facem doar pentru noi insine. Hranindu-ne pe noi ne hranim sinele. Avem nevoie de mancare, de adapost, de relaxare, exercitiu si distractie.

Este foarte important sa faci lucrurile asa cum simti. Niciodata nu va trebui sa afceti anumite lucruri pe care nu le simtiti si mai ales, nu trebuie sa aveti indoieli despre orice relatie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *