Proiecte virale pe Kickstarter

Probabil ca ai auzit pana acum de Kickstarter. In cazul in care nu stii despre acest site, te informam ca prin intermediul acestuia iti poti dezvolta un proiect propriu destul de usor. Tot ce trebuie sa faci este sa iti prezinti ideea si proiectul lumii intregi prin intermediul site-ului iar cei ce il viziteaza vor avea posibilitatea de a dona o suma de bani cu scopul de a sustine proiectul tau.

Pebble

Fiind printre cele mai mari proiecte realizate pe Kickstarter, Pebble a pornit de la ideea dezvoltarii unui smartwatch care sa fie cu adevarat de succes. Acestia au avut initial scopul de strange suma de 100 000 de dolari. Dupa ce a fost postat pe site acesta a strans un interes foarte mare si adus la strangerea a ppeste 10 milioane de dolari. Ceasul este usor de personalizat si il poti gasi pe internet la pretul de 249 de dolari.

Ouya

Ouya a plecat la drum cu ideea de a deveni un nou tip de consola gaming pentru un pret de mai putin de 100 de dolari. Pentru inceput acestia au dorit sa acumuleze fonduri de 950 000 de dolari. Nu a durat mult pana cand sustinatorii acestui proiect au inceput sa doneze cu miile si s-a ajuns la suma de 8 596 474 dolari. Ouya este valabil pe Amazon, Target, Best Buy si pe Gamestop.

Veronica Mars

Proiectul avea de gand sa stranga suma de 2 000 000 de dolari cu scopul de a continua seria TV Veronica Mars creata de scriitorul Rob Thomas ce o avea ca star pe Kirsten Bell. Show-ul a fost anulat in anul 2007 dupa o perioada destul de succes. Thomas a scris scenariul pentru intregul film, dar cei de la Warner Bos au deci sa nu mai sustina proiectul. In martie 2013, Bell si Thomas au pornit acest proiect si doar 10 ore au reusit sa acumuleze banii de care aveau neovie. Veronica Mars a acumulat  5 702 153 milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *