Proprietatile Ginsengului

Probabil ca ati auzit despre Ginseng. In cazul in care totusi nu ati auzit despre aceasta planta doresc s aincep prin a spune ca este o planta de origine asiatica care a crescut initial in flora spontana iar acum este cultivata de suprafete imense de teren. Motivul cultivarii acestei plante consta in faptul ca este extrem de sanatoasa si aduce numeroase beneficii starii fizice si psihice, sanatatii si frumusetii.

Iata care sunt numeroasele beneficii de care aveti parte in momentul in care consumati ginseng:

Aceasta planta contribuie foarte mult la hidratarea pielii, combate caderea parului si aparitia ridurilor. Daca vrei sa stiti mai multe lucruri despre aceasta planta, iata care sunt avantajele folosirii ei:

Ginsengul se foloseste pentru a lupta cu astenia, o stare de oboseala generalizata fara un motiv special. Creste energia, imbunatateste capacitatile fizice si aduce o stare de bine. Fa o cura de maximum trei luni cu ginseng. Ia dimineata si la pranz intre 25 si 50 g de extract uscat de ginseng sub forma de comprimate.

Imunitate

Ginsengul este foarte bun pentru imunitate. daca aveti probleme de acest gen trebuie sa stiti ca veti scapa de ele prin intermediul acestei plante. Ginsengul creste imunitatea organismului, mai ales in perioada epidemilor. S-a demonstrat ca ginsengul mareste efectele vaccinului antigripal. Pune doua lingurite de radacina maruntita de ginseng intr-un litru de apa. Acopera si lasa la foc mic pana da in fiert, stinge focul si lasa la infuzat 15-30 de minute. Strecoara si bea un pahar dimineata si un pahar la pranz, dupa ce ai mancat. Bea ceai de ginseng cel mult trei luni.

De asemenea, s-a demonstrat stiintific caGinsengul lupta impotrvia stresului si are puternice proprietati adaptonege. Este foarte bun deoarece ajuta organismul sa combata efectele provocate de stres fiziologic sau psihologic. Asadar, veti fi mult mai sanatos dupa folosirea acestei plante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *