Pune-ti partenerul la cratita!

De fiecare data trebuie sa faci doar tu treburile casnice pentru ca nimeni nu mai contribuie sa te ajute sa le faci. Ma refer aici la partener, la barbatul care cum l-a obisnuit societatea nu trebuie sa faca nimic din treburile gospodaresti.

Din urma cu foarte multa vreme, oamenii au fost crescuti cu conceptia stalpului in casa, mai exact barbatul care este singurul care aduce banii in casa in timp ce femeia se ocupa de toate treburile gospodaresti si face tot felul de lucruri pe langa casa. Se pare ca vremurile s-au schimbat foarte mult si ca nu se mai poate pune problema astfel. Asadar, femeile si barbatii au drepturi egale si fiecare dintre ei muncesc in mod egal, in functie de meserie. Asadar, banii sunt adusi in casa de ambii parteneri insa treburile gospodaresti tot de femeie sunt facute.

Daca nu ai nici un ajutor din partea partenerului, iata cum trebuie sa faci ca sa il provoci sa faca si el treburi casnice:

In primul rand, sa nu te gandesti ca daca il vei cicali vei obtine ceva. De fapt, vei obtine insa ceea ce nu asteptai. Nu il cicali daca iti doresti sa il faci sa te ajute la treaba. Spune-i frumos, comunica cu el si explica-i ca programul tau este destul de incarcat si ca iti este foarte greu sa faci singura toate lucrurile. Daca vei incepe pe un ton nepotrivit nu vei face decat sa provoci un scandal sau ceva care te va face sa regreti faptul ca l-ai pus la treaba.
De asemenea, daca iti doresti sa contribuie la treaba trebuie sa nu faci totul de una singura. Asadar, daca pana acum obisnuiai sa il opresti atunci cand voia sa iti ridice sacosa pe motiv ca este destul de usoara, ei bine nu trebuie sa faci asa ceva. Astfel nu vei face decat sa il inveti prost si asa il vei avea o viata intreaga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *