Relatie reusita? Iata primii pasi pentru a o obtine!

Happy_coupleSa mentii o relatie nu este un lucru chiar usor. Cateodata sa fii jumatatea unei persoane te poate face sa te simti ca si cum ai cara flacara olimpica. Este nevoie de angajament, munca grea si putere emotionala pentru a mentine aprinsa flacara iubirii. Oricum, dragostea este facuta sa te faca sa treci un test de rabdare. Cuplurile fericite nu au nevoie sa faca gimnastica mentala si emotionala pentru a-si mentine flacara iubirii.

Mai jos aveti niste lucruri pe care cuplurile fericite nu le fac niciodata :

Verificarea

Oamenii care urmaresc ceea ce fac partenerii lor si nu fac, fac asta fiindca se simt suprasolicitati. Indiferent daca o persoana da randament de 10% sau 110% in cadrul unei relatii, acele relatii in care partenerii se urmaresc unul pe altul, indiferent de cat randament dau partenerii niciodata nu vor ajunge pana la 100%. Cand o persoana se apropie de acel stadiu al unei relatii cand se gandeste ce a facut partenerul pentru el in ultima vreme, acea atitudine te va dezamagi.

Cuplurile adevarate vad intotdeauna in ansamblu, isi vad munca drept un efort din partea unei echipe.

Apreciati-va

Majoritatea cuplurilor, indiferent daca sunt fericite sau nu, uita de cat de multa munca e nevoie pentru a mentine relatia. Cand acea scanteie dispare amandoi membri ai relatiei simt ca nu sunt apreciati.

In cadrul unei relatii reusite partenerii realizeaza ca iubirea e o alegere pe care o fac zilnic. Amandoi au sentimente de multumire unul fata de celalalt.

Petreceti-va fiecare moment impreuna

In fiecare iubire, sa petreci fiecare dimineata trezindu-te alaturi de partener e un lucru minunat. Prea mult timp petrecut impreuna poate creea 3 probleme : acea atentie in care partenerii se verifica care din ei a facut mai mult, lipsa de apreciere si opozitie.

Cuplurile fericite apreciaza timpul petrecut singuri. Ei se bucura de independenta de a vedea si face lucrurile diferit, pentru ca la urma urmei la sfarsitul zilei isi impart experientele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *