Remediii pentru durerile de genunchi

Indiferent de viata pe care o ducem la un moment dat tot ne confruntam cu durerile de genunchi. Aceste dureri apar de regula dupa o anumita varsta insa sunt de cele mai multe ori insuportabile.

La un moment dat orice persoana se poate confrunta cu o durere de genunchi aparuta pe neasteptate fie din cauza unui efort, fie din cauza unei miscari mai bruste. Totusi, aceste dureri nu sunt cauzate de afectiuni grave dar si cele produse de unele fectiuni cronice ale genunchilor. Acestea pot fi combatute cu ajutorul unor remedii naturale. Iata care sunt aceste remedii:

Cataplasme cu argila

Se intampla de foart multe ori ca durerile sa fie cauzate de catre osteortrita. Cu aceasta situatie se confrunta de regula cei varstnici iar boala este cauzata de deteriorarea articulatiilor. Cea mai buna metoda de combatere a durerii sunt cataplasmele cu argila.

Trebuie sa pui praful de argila intr-un vas si sa amesteci cu apa rece. Freci intr–un bol de metal pana cand devine o pasta si aplici pasta respectiva pe genunchi dupa care strangi cu un tifon. Lasa ca totul sa actioneze pana cand argila incepe sa se usuce. Dupa ce se usuca spala-te cu apa calda insa aceasta nu trebuie sa fie fierbinte. rezultatele vor fi vizibile.

Trebuie sa tii cont ca daca te confrunti cu aceasta problema poti sa incerci acupunctura pentru ca da rezultate.

Kilograme

De asemenea, trebuie sa fii ocnstient ca kilogramele in plus sunt primele raspunzatoare de durerile de articulatii. Chiar daca te intrebi si nu stii ce ar trebui sa faci pentru a scapa de aceste dureri trebuie sa te gandesti ca greutatea ta este direct responzabila de aceste dureri. Nu uita ca picioarele tale sunt expuse unor presiuni destul de mari care cauzeaza durerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *