Repere emblematice de frumusete

Exista cateva repere de frumusete ale anilor trecuti pe care inca le avem in vedere atunci cand vine vorba despre a arata bine si atragator pentru cei din jurul nostru, dar mai ales pentru a ne simti ca niste adevarate dive ale zilelor noastre si acum.

Rusul rosu a la Marylin Monroe

Poate cel mai cunoscut trend in materie de frumusete inca din anii ’50 si ’60, rujul rosu, facut celebru mai ales de diva Marylin Monroe, este si astazi tot timpul in tendinte si da o nota aparte tinitelor si infatisarii unei femei. Acesta reda o nota de senzualitate si de mister femeii care decide sa-l poarte, dar denota si incredere in sine si seductie.

Machiajul „smokey eyes”

Acest tip de machiaj care evidentiaza orice tip de ochi si orice fizionomie este foarte popular printre femeile din zilele noastre. La petreceri elegante, la intalniri, pentru iesirile in club sau pentru a impresiona in cadrul unei seri tematice, machiajul „smokey eyes” este un reper de frumusete printre noi si va ramane to timpul regele machiajului ochilor, tocmai datorita stilului sau de redare.

Acest machiaj a fost facut cunoscut de catre top-modelul Kate Moss, dar si de catre cantareata britanica Cheryl Cole, care il purtau atat pe podium, in viata personala, cat si pe scena sau la diferite evenimente, acest tip de machiaj devenind sinonim aproape cu numele lor.

Genele false

Inca din anii ’60, acest reper, acest accesoriu de frumusete care poate schimba o intreaga fizionomie doar prin aplicarea unor gene false, atat genelor superioare cat si celor inferioare, este foarte popular si indragit, dar mai ales de starurile noastre feminine, care vor sa impresioneze printr-o imagine unica si plina de senzualitate.

Kim Kardashian, celebra vedeta americana  de reality show-uri a facut acest trend foarte popular si cunoscut printre femeile de pretutindeni, dar mai ales printre starurile si celebritatile feminine din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *