Scapa de nervii din diminetile stresante

De cate ori nu vi s-a intamplat sa va treziti de dimineata cu o stare extrem de proasta, sa simtiti ca nu va doriti ca ziua respectiva sa continue? Cu siguranta vi s-a intamplat acest lucru pentru ca fiecare dintre noi trecem prin asa ceva, iar acest lucru se intampla din cauza stresului.

Avand in vedere viteza si rapiditudinea cu care se intampla toate lucrurile din viata noastra este foarte normal sa fim extrem de stresanti, sa nu stim cum sa incepem ziua pentru ca totul sa decurga asa cum trebuie. Se intampla sa avem zile si sa avem impresia ca pur si simplu nu putem sa le facem fata problemelor din ziua respectiva.

In aceste moemnte de tensiune si stres, avem tendinta de a renunta la anumite obiceiuri, in ideea ca acestea ne pot tensiona si mai tare. Ei bine, afla ca nu este deloc asa si ca mici obiceiuri, care ti se par a fi de-a dreptul neimportante te vor ajuta sa scapi de stres si vor atenua din tensiune. Iata cateva greseli frecvente ale oamenilor:

In primul rand, stim ca cafeaua are un rol de energizare si vitalizare. In momentul in car eo bem avem senzatia ca suntem in stare de foarte multe lucruri, suntem foarte energizati si putem sa facem fata oricaror provocari. In momentul in care unt foarte stresati unii oameni cred ca nu mai trebuie sa consume cafea pentru ca aceasta poate induce si mai tare starea de agitatie si tensiune. Ei bine, in niciun caz acets lucru nu se intampla.

Nu trebuie sa faceti greseala de a renunta la cafea deoarece acest lucru te poate face sa fii si mai stresat sau nervos. Nu sari peste acest obicei pentru ca te va linisti mai mult decat iti poti imagina.

One thought on “Scapa de nervii din diminetile stresante

  1. Ziua de luni mi se parea inainte cea mai stresanta, insa asta s-a intamplat doar pentru ca aveam un job la care nu mergeam chiar cu drag. De cand l-am schimbat nu mai exista pentru mine ziua nefasta de luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *