Schimbari in viata sexuala

Sexul este foarte important intr-o relatie. As putea sa zic ca este unul dintre principalii factori care garanteaza faptul ca urmeaza sa fie o relatie de lunga durata sau nu. Sexul anunta compatibilitatea dintre cei doi parteneri.

O experienta sexuala este foarte importanta pentru a condimenta viata in doi cu partenerul tau. Cu siguranta ai incercat toate locurile din casa… iar daca nu le-ai incercat este momentul sa o faci! 🙂

Iata cateva locuri unde vei putea sa ai parte de partide de sex pe care nu le vei uita niciodata:

Probabil ca nu te-ai gandit pana acum sa ii propui iubitului tau sa o faceti in curte. Poate fi foarte excitant indiferent daca se va intampla in curtea voastra sau in curtea unor prieteni.

Bucataria este un loc minunat in care poti incerca placere nebanuite. Ea este un loc foarte la indemana pentru fiecare si merita sa fie incercata si aici o partida nebuna de sex.

Locurile publice! Vi s-a intamplat vreodata sa va apuce o pofta nebuna de partener atunci cand sunteti in anumite locuri publice? Daca nu, ar trebui sa va apuce!:) Sexul in locuri publice, in baia restaurantului, ia parcarea subterana etc. pot fi extrem de incitante atat pentru tine cat si pentru partener. Simplul fapt ca va aflati intr-un loc public va fi un impuls si un pas inainte pentru excitare.

Nu trebuie sa ajungeti la mare cu partenerul si sa nu incercati sa faceti sex in apa. Este un exercitiu extrem de incitant pentru ambii parteneri. nu va sfiiti sa faceti lucruri noi care va vor aduce viata in relatia de cuplu.

La picnic, intr-o padure, un loc obscur care poate fi folosit atat in toiul zilei cat si noaptea. Important este sa fiti creativi, sa aveti imaginatia bogata si sa incercati. Cu siguranta va veti mai dori si alte experiente de acest gen dupa ce veti incerca una dintre ele.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *