petrecere copii

Scrisoare pentru parinti marca Petreceri Magice

Dragi parinti,

Stim ca pare destul de dificil sa tii cont de toate dorintele copilului tau, sa fii cel care ii indeplineste orice vis. Pare greu sa ii faci pe plac cand dorintele acestuia se schimba de la caz la caz. Cu toate acestea orice copil este incantat cu adevarat cand are parte de surprize. Asa ca noi propunem o petrecere organizata cu ajutorul specialistilor de la www.petrecerimagice.ro.

Cu ajutorul celor care stiu ce inseamna organizarea unei petreceri in adevaratul sens al cuvantului puteti alege un pachet complet de servicii. Nu va limitati optiunile si fiti deschisi la ideea de nou. Asadar, Petreceri-Magice propune spre exemplu prezenta animatorilor la petrecere. Animatorii pentru copii sunt zanele si eroii din povesti ce prind viata si contur in realitate. Vin costumati ca la carte, copia fidela asa cum ii stim din povesti, basme si desene animate. Nu va ganditi insa ca sunt de simpla si pura prezenta caci in compania lor cei mci se vor simti bine, se vor distra si amuza. Jocuri, dansuri, glume si timp petrecut cu drag este ceea ce defineste petrecerea in cele din urma.

De asemenea, serviciile de profil de acest gen se completeaza cu posibilitatea de a invita la petrecere un magician. Sau mai bine spus cel putin unul. Un soi de animator insa complex, ce vine cu trucuri si jocuri, cu un program incarcat de activitati. Totul se adapteaza in functie de varsta celor care participa.

Nu poti trece cu vedere astfel de oferte. Stii acele momente cand copilul tau ravneste la desert? Cand nu se doreste plecat acasa din sufletul unei petreceri? Cand partenerii de joaca se incanta unii pe altii? De joc si joaca cei mici nu se vor plictisi si nu vor refuza o astfel de propunere. Acei ochi mici si sclipitori, acel chip inocent parca te indeamna sa ii faci poftele. Numai sa il vezi multumit. Asa ca o petrecere merita.

Anii fug, rand pe rand si copilul creste atat de repede incat nu esti departe de regretul de a nu fi avut sansa sa faci mai multe pentru el. Un chin al parintilor intalnit la scara larga. Asa ca nu trebuie ratata sansa de a organiza o petrecere in numele copilului, o petrecere pe care o merita cel putin la onomastica sa. Si uite-asa prilejul de a face totul ca la carte este deja conturat.

De la animatori la magicieni, ursitoare si pachete complexe aveti de unde alege. Noi intelegem cel mai bine parintii asa ca va scutim de orice efort. Tot in seama noastra veti putea lasa si elementele de decor, de la baloane la tot ce inseamna pictura pe fata. Ne ocupam, cu promisiune solemna, de toate detaliile unei petreceri magice cu adevarat.

Cu drag,

Petreceri-Magice.

P.S.: Nu uitati sa intrebati copilul ce eroi si-ar dori sa vada in realitate caci noi facem asta o posibilitate. Indiferent de preferinte exista sansa ca personajul dorit sa fie marele invitat la petrecerea mult visata.

One thought on “Scrisoare pentru parinti marca Petreceri Magice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *