Seara fetelor

Atunci cand iti reamintesti de cele mai nebunesti si frumoase momente din trecut, ti le poti imagina astfel fara una dintre cele mai bune prietene ale tale?

In aceasta lume in care fiecare munceste, are o agenda sociala foarte incarcata, avem nevoie de unele nopti alaturi de „fetele noastre” care sa ne aminteasca ca pe langa zilele pline din timpul saptamanii, suntem si noi oameni si avem nevoie de o destresare, de relaxare.

Chiar si atunci cand viata devine foarte incarcata, foarte plina de responsabilitati si stres, noptile de distractie petrecute cu fetele sunt tot ceea ce avem nevie pentru o sanatate mintala si de asemenea si pentru o sanatate fizica buna.

In timpul weekend-ului suntem pe val si orice se poate intampla. Cele mai multe zile de munca de luni pana vineri implica cel putin 40 de ore sub luminile artificiale din birouri si de vineri deja oboseala te ajunge.

Asteptam cu nerabdare acele doua zile in care sa dam din cap pe ritmurile muzicii, sa zambim tipului dragut de la bar si sa uitam de deadline-urile pe care le avem de predat pana la sfarsitul lunii.

Noptile petrecute cu prietenele ne fac sa ne simtim din nou ca in liceu, ca atunci cand nu stiam care pe care ia acasa, care dintre noi se simte rau si are nevoie de o pauza, care dintre prietenele noastre a luat in greutate si asa mai departe. Serile petrecute cu fetele ne fac sa ne ridicam mainile in aer si sa strigam din nou ca avem 20 de ani.

Societatea noastra poate a avansat foarte mult in ceea ce priveste tehnologia, insa nimic nu poate inlocui o intalnire intr-o seara, la un cocktail cu fetele, o intalnire fata in fata, la care sa dezbatem ultimele noutati si sa barfim pana nu mai stim de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *