Semne ca ai o relatie nepotrivita

Oricare inceput al unei relatii este promitator si toate lucrurile par sa fie perfecte la inceput. De fapt, pe parcursul relatiei lucrururile sunt frumoase insa pe masura ce incepem sa ne cunoastem partenerul incep certurile intre cei doi. Nu exista niciun cuplu perfect sau care sa nu se certe niciodata. Este normal sa existe diferite discutii intre cei doi parteneri mai ales ca fiecare dintre ei are personalitate si principii diferite.

Totusi, ceea ce este foarte important este sa nu va complaceti intr-o relatie toxica, nepotrivita. Iata care sunt principalele semne ca te afli intr-o relatie nepotrivita si ca ar trebui sa te retragi cat mai repede:

In primul rand, trebuie sa stii ca nu ai nevoie d eun partener care cercesete pur si simplu atentie. Este vorba despre acel tip de oameni care incearca sa atraga atentia cu orice pret si fac tot felul de lucruri pentru a cersi mila. Daca te comporti ca si cum ai fi mamica lui trebuie sa constientizezi faptul ca nu ai cum saii faci tot timpul pe plac partenerului. La un moment dat te vei plictisi si iti vei dori sa te mai si odihnesti. In plus, acesta este un prim semn ca te afli intr-o relatie nepotrivita si ar trebui sa faci tot posibilul pentru ca dupa doar uun weekend petrecut cu partenerul tau te vei simti chiar epuizata.

Un alt lucru car eiti dovedeste faptul ca te afli intr-o relatie toxica este faptul ca tu esti singura care face toate compromisurile. Cel mai important este sa stii ca o reltie se construieste din echilibru asa ca va trebui sa daruiti si sa oferiti reciproc inainte de a cere. Daca iubitul tau nu face decat sa iti pretinda sa te comporti intr-un anumit fel insa nu face niciun efort pentru a-ti oferi ceea ce iti cere, ar trebui sa te retragi cat mai repede pentru ca te afli intr-o relatie nepotrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *