Semne ca trebuie sa scapi cat mai repede de el

In momentul in care ne implicam intr-o relatie si este in faza incipita nu putem sa ne gandim pentru un timp foarte lung pentru ca urmeaza sa ne cunostem partenerul cat mai bine si mai apoi sa ne dam seama daca este pentru noi sau nu este.

Exista anumite semnale care trebuie sa iti dea foarte mult de gandit si sa te retragi cat mai repede din relatie daca nu functioneaza bine unele lucruri. Iata de ce trebuie sa tii cont:

Nu te mai recunosti

Dragostea este foarte imprevizibila si de cele mai multe ori oarba. In momentul in care tinem foarte mult la cineva nu ii mai observam defectele si ii vedem doar calitatile. Daca vedem  ca ne intelegem foarte bine insa de fiecare data cand mai luam contact si cu o alta persoana lucrurile se schimba foarte mult. Trebuie sa tinem cont de faptul ca nu vom trai doar cu iubitul sau cu sotul intreaga viata pentru ca vor aparea si alte persoane cu care veti lua contact. Ei bine, trebuie numai decat sa te retragi din relatie pentru ca nu vei putea sa rezisti mereu daca nu te simti confortabil in preajma lui.

Nu ai nimic de spus

Iubitul tau iti iimpune niste lucruri si de cele mai multe ori el este cel care ia deciziile importante ale relatiei. Ei bine, acest lucru nu trebuie sa se intample deoarece ambii sunteti constituenti ai relatiei si  trebuie sa participati impreuna la decizii.

Daca pana acum erai o persoana stabila pe tine insa de o perioada de timp parca nu iti mai doresti sa zici nimic pentru ca nu vrei sa iti contrazici partenerul pentru ca nu vrei sa il superi este timpul sa reactionezi.

Trebuie sa ai personalitatea ta la care nu trebuie sa renunti niciodata indiferent de parerea iubitului tau. In plus, nici un barbat nu isi doreste o femeie care sa ii fie supusa 100%,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *