Sfaturi minunate pentru un bronz minunat

Si pentru ca este sezonul rochiilor, a fustelor scurte si a pantalonilor scurti, va trebuie sa discutam despre bronz. In orice caz, orice persoana isi doreste sa aiba pielea aurie si stralucitoare. De fapt, orice tip de piele  arata mlt mai bine in momentul in care este bronzata. Asa se face ca trebuie sa tinem cont de diferiti factori daca ne dorim sa avem un bronz de senzatie care sa tina intregul sezon.

Va intrebati cum fac anumite persoane de reusesc sa isi mentina un bronz stralucitor pentru intreg sezonul cald si chiar mai mult decat atat. De fapt, este foarte important sa stiti ca pielea are nevoie sa treaca prin diferite procese pentru ca rezultatul final sa arate de senzatie.

In continuare vom prezenta care sunt trucurile de care trebuie sa tineti cont pentru a pregati pielea si pentru a face ca aceasta sa ramana bronzata pentru o perioada cat mai lunga de timp. Iata ce trebuie sa faceti si care sunt procesele prin care va trebui sa treaca pielea ta:

In primul ranbd, trebuie sa stii ca pielea trebuie sa fie pregatita inainte de expunerea la radiatiile solare. Astfel, pielea va trebui sa fie exfoliata si curatata inainte de expunerea la soare.

Pentru a obtine un bronz cat mai natural va trebui sa exfoliati pielea  cu cat mai multa atentie. Trebuie sa acordati cat mai multa atentie coatelor, genunchilor si calcailor.

Tineti cont de faptul ca nu va trebui sa va expuneti la soare de indata ce v-ati ranit sau aveti diferite leziuni la nivelul pielii.

De asemenea, trebuie sa stii ca o piele hidratata se bronzeaza cu mult mai usor. Cu cat pielea va fi mai hidratata cu atat se va bronza mai frumos nsi mai eficient. Nu se recomanda expunerea prelungita la soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *