Sfaturi pentru a scapa de durerile la incheieturi

Durerile de incheieturi nu sunt deloc placute, mai ales ca de foarte multe ori acestea sunt extrem de dureroase. Nu stiu daca oamenii stiu asta deja, insa am auzit destul de multe persoane care spun ca durerile de articulatii apar din cauza faptului ca sufera de reumatism. Ei bine, exista si aceasta problema insa de foarte multe ori sau de cele mai durerile de articulatii apar din cauza kilogramelor in plus. Trebuie sa fim contienti ca fiecare kilogram in plus este o greutate in plus, pentru solduri sau pentru picioare.

Este foarte important sa incercati sa scapati de kilogramele in plus, pentru ca acestea nu afecteaza doar incheieturile ci intre gorganismul si intreaga lui functionare. Dar este foarte important de stiut pentru cine vrea sa slabeasca: trebuie facut cu grija si treptat. In cazul dietelor agresive de genul „10 kilograme in 10 zile” se pierde foarte multa apa si masa musculara. Insa incheieturile au nevoie mare de acestea. Apa este un ingrdient esential pentru glisarea incheieturilor. Muschii conduc si stabilizeaza incheieturile. Asadar este indicat sa slabesti treptat (circa 1 kg in 14 zile) si sa ai grija sa nu le depui din nou. Kilogramele pe care le elimini foarte repede  nu fac decat sase depuna foarte repede la loc.

Este foarte important sa incerci sa le elimini prin sport si sa ai grija la modul in care il faci pentru a preveni durerile de articulatii. De exemplu, este esential sa va incalziti foarte bine in momentul in care va apucati sa faceti sport si si sa faceti si stretching dupa. Dupa ce ati facut sport, trebuie sa va intindeti mereu musculatura pentru ca muschii sa fie in continua miscare. De asemenea, astfel vei reusi sa ii relaxezi si nu vei avea niciun fel de problema de felul acestor dureri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *