Sfaturi pentru plaja

Ne place tuturor sa avem pielea cat mai aurie si mai stralucitoare. Cu siguranta majoritatea persoanelor asteapta sa soseasca vara pentru a merge la mare, la plaja. Insa putin cunosc anumite reguli ce ar trebui sa fie luate in considerare atunci cand mergi la plaja.

In primul rand trebuie sa ai grija in ce interval orar stai la plaja. Nu sta la plaja intre orele 12-15 deoarece ultravioletele sunt foarte puternice si risti o gramada de lucruri. Poti face insolatie severa, precum dar poate duce si la aparatia cancerului de piele.

De asemenea este important sa ai o creme cu o protectie destul de buna. Te protejeaza de razele puternice ale soarelui, hidratandu-ti pielea si oferindu-ti un bronz mai frumos si spectaculos.

Un alt lucru esential sunt si ochelarii de soare care iti protejeaza ochii de razele puternice. Ai avea nevoie si de o umbrela . La un moment dat simti nevoie de putina umbra iar plajele nu prea dispun de copaci asa ca este recomandat sa ai o umbrela la tine.

Poate unul din cele mai importante lucruri este hidratarea . Este recomandat sa bei cat mai multa apa si nu bauturi accidulate deoarece ele iti provoaca o sete mai mare.

Este indicat sa nu stai foarte mult in apa atunci cand soarele e prea puternic deoarece apa amplifica razele soarelui si te vei bronza cam inestetic si probabil nu iti vei dori acest lucru.

Pentru a evita plictiseala poti sa iti iei la tine o carte sau un dispozitiv cu muzica. Nu cred ca vei sta tot timpul in apa. Aceste lucruri te relaxeaza si te face sa te simti mai bine.

Si costumul de baie este esential. Poarta un costum in care sa te simti confortabil, dintr-un material cat mai lejer.

Inainte de a merge la plaja informeaza-te in legatura cu anumite lucruri , este esential pentru a nu suferi mai tarziu din cauza ca nu ai fost informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *