saluscontrols.ro

Solutii moderne pentru incalzire eficienta

Fara doar si poate, fiecare dintre noi isi doreste un maximum de confort in locuinta, dar si eficienta si optimizare a consumului de energie. In special cand vine vorba de energia termica, se cauta solutii care sa reduca valoarea facturilor lunare, fara a diminua confortul termic. Astfel de solutii moderne, pentru locuinte inteligente, pot fi gasite la Salus Controls, un furnizor de tehnologii pentru controlul electronic si gestionarea sistemelor energetice.

Casa inteligenta – o misiune usor de indeplinit cu Salus Controls

          Era smart in care traim transforma toate echipamentele in tehnologii inteligente. Televizoarele sunt smart, frigiderele, masinile de spalat si electrocasnicele la fel, ca sa nu mai vorbim despre smartphone-uri si alte gadget-uri. De ce nu ar fi si sistemul de incalzire a locuintei unul smart?

Cum majoritatea proprietarilor de locuinte aleg sa treaca pe centrale termice pe gaz, renuntand la sistemul centralizat de incalzire, de la instalarea acestora si pana la eficientizarea consumului mai ramane un singur pas: termostatul.

Nu orice fel de termostat insa: pe site-ul oficial www.saluscontrols.ro pot fi gasite sisteme inteligente de control si gestionare a zonelor incalzite dintr-o locuinta. Este vorba de sistemele iT500 si iT600 care revolutioneaza modalitatile de control a temperaturilor in camere.

Astfel de sisteme oferite de Salus Controls ca o alternativa la termostatele clasice se dovedesc a fi foarte eficiente. Termostatele inteligente ofera posibilitatea gestionarii consumului si incalzirii atat pentru camere unde sunt instalate radiatoare (calorifere) cat si pentru cei ce au ales solutia incalzirii in pardoseala.

Ce poate face sistemul complex iT600

          Daca un termostat simplu ofera posibilitatea reglarii temperaturilor pentru toate zonele incalzite, prin setarea nivelelor de temperatura si a intervalelor orare intre care sunt oferite, sistemul complex iT600 poate face mult mai mult de atat.

Salus Controls ofera o solutie perfecta: incalzirea individuala a fiecarei zone in parte, reglarea temperaturilor dupa preferinte, si posibilitatea de control de la distanta, prin conexiune la internet. Cu ajutorul aplicatiei specifice, proprietarul poate modifica setarile termostatului de pe un smartphone, laptop sau computer personal.

Avantajele oferite de sistemul iT600 se fac simtite atat pentru sistemele de incalzire cu radiatoare cat si pentru cele cu actuatoare (incalzire in pardoseala). In fiecare din zonele incalzite este necesara instalarea unui termostat, pentru controlul individual al temperaturilor – acesta poate fi cu baterii sau cu alimentare la 230V. Avand posibilitatea de a putea gestiona un maximum de 30 de zone incalzite, sistemul iT600 se dovedeste practic chiar si pentru pensiuni, moteluri sau unitati de cazare, nu doar la nivel rezidential.

Prin toate aceste avantaje oferite, sistemele inteligente Salus Controls devin optiunea ideala pentru cei ce vor sa isi transforme casa in una smart – o locuinta eficienta, care pastreaza gradul de confort termic dorit, optimizand in acelasi timp si cheltuielile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *