Sprancenele potrivite pentru parul potrivit

Oamenii se gandesc la propriile sprancene  ca la o extensie a parului lor natural. Dar pe langa faptul ca noi insine consideram sprancenele ca niste accesorii naturale care pot da farmec fetei noastre sau ne pot urati, la fel de bine si cei de langa noi ne judeca sau ne plac in functie de cum arata acestea.

Pe langa faptul ca trebuie sa arate intr-un anumit fel, bine aranjate si sa se potriveasca cu trasaturile fetelor noastre, sprancenele trebuie sa aiba si o culoare adecvata cu nuanta naturala a parului nostru, pentru ca altfel am da in extreme.

Pentru blonde

Femeile cu parul blond natural se pot simti libere sa-si mai intunece putin culoarea sprancenelor, pentru ca la ele culoarea naturala a acestora este prea putin vizibila si nu prea iese in evidenta. Insa, nici nu trebuie sa exagereze si sa isi coloreze sprancenele in negru, pentru ca altfel vor risca sa para foarte nenaturale.

In cazul in care esti bruneta si vrei sa te vopsesti blonda, trebuie sa-ti luminezi si culoarea sprancenelor un pic, ca sa fie o nota de concordanta intre par si fata.

Pentru brunete

Daca esti blonda si vrei sa te faci bruneta, atunci iti recomand sa-ti vopsesti si sprancenele intr-o nuanta de doua ori mai inchisa decat cea naturala, pentru a fi cat mai convingatoare. Insa, pentru brunetele naturale, culoarea inchisa a sprancenelor lor este cea mai potrivita, pentru ca oricum este cu o nuanta mai inchisa decat ce a parului.

Pentru roscate

In cele mai multe cazuri, femeile roscate nu au nuanta sprancenelor apropiata cu cea a parului, adica rosiatica, asadar o potrivire a nuantei parului cu culoarea sprancenelor nu este neaparat necesara. Nuanta cuprului este recomandata pentru roscatele cu un par ca de culoarea dovleacului, iar in cazul roscatelor cu un par ca de mac, le este recomandata o nuanta mai inchisa si mai bogata de negru sau maro.

Pentru satene

Cea mai potrivita  nuanta ce se poate utiliza in cazul satenelor, este cea naturala, adica un negru profund care se potriveste perfect cu parul inchis la culoare. O persoana satena va iesi in evidenta si mai mult datorita contrastului dintre parul si sprancenele negre si fata alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *