stailer

Stailer pune un semn de egal între digitalizare și programările la salon

Ne așteptăm ca evoluția în orice domeniu să fie în favoarea noastră. Dacă online-ul în zilele noastre a devenit un instrument activ în mai toate tipurile de căutări și chiar ajută în ceea ce privește soluționarea diverselor task-uri, ne întrebăm de ce să nu fie util și când trebuie să te programezi la salon spre exemplu? Nu în sensul în care să cauți online fiecare salon disponibil din orașul tău, ci în sensul în care în același loc să le găsești pe toate.

Stailer a devenit în ultima vreme o platformă utilă pentru mulți dintre noi, cel puțin pentru cei în căutare de loc liber la un salon în orașe precum Iași, Timișoara, București, Oradea sau Cluj Napoca. Principiul este unul simplu și se referă la faptul că poți, cu câteva click-uri, să setezi rapid și eficient următoarea ta vizită la un salon.

De ce-urile unui necunoscător

Te vei întreba, în mod firesc, de ce Stailer. De ce să schimbi ceea ce este clasic? Pentru că te vei sătura să aștepți în telefon o confirmare că da, se poate, atunci când îți dorești tu să mergi la salon pentru pensat, cosmetică sau ce serviciu te interesează. Pentru că este pierdere de vreme să suni într-un anumit interval orar sau să cauți, rând pe rând, câte un salon din oraș.

Ca să înțelegi cum funcționează Stailer ai informatii suplimentare aici. Nu este nimic greu de făcut, iar trecerea aceasta către digitalizare te va ajuta enorm. Concret, accesezi pagina stailer.ro și setezi filtrul să îți afișeze doar acele saloane ce corespund cu preferințele tale și anume să țină cont de orașul tău, tipul de serviciu, pentru cine și când să fie programarea.

De ce aici? Pentru că online este mai rapid să faci totul, iar cu Stailer ai toate saloanele din oraș accesibile la un click distanță. Este portalul care adună opțiuni dintre care tu poți alege.

De ce acum? Pentru că în ultima vreme cu toții căutăm soluții pentru a ne optimiza timpii de căutare și modul de realizare a unor taskuri. De ce să eviți să faci totul mai simplu? Fără să dai telefoane, fără să stai la salon la rând, fără să plătești mai mult. Dacă ai pățit cel puțin o dată să fii nevoit să aștepți până când răbdarea ți s-a scurs din vene, așteptând un loc liber la stilistul dorit de tine, atunci înțelegi mai bine ca oricând că ai nevoie de o soluție pentru programările acestea lunare.

De ce Stailer? Pentru că spus pe scurt este mai simplu, mai rapid și eficient, dar și gratuit. Poți opta pentru crearea unui cont aici, este gratuit și te ajută să ai acces la setări de mare ajutor, cum sunt reminderele spre exemplu. Nu este obligatoriu însă să îți faci cont, poți accesa pagina ori de câte ori îți dorești și ai nevoie. Ține cont însă că unele saloane au trecut deja pe acest mod de relaționare cu publicul și deci va fi singura cale de a te programa.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *