Stii care sunt alimentele care te ingrasa? Iata care sunt inamicii siluetei!

Foarte multe persoane isi doresc sa slabeasca sau sa se simta cat mai bine in pielea lor. Kilogramele in plus sunt unele dintre principalele lucruri care nu fac decat sa ne faca sa ne simtim rau in pielea noastra. Una din principalele reguli ale dietelor de slabit spune ca nu trebuie sa mananci seara inainte de culcare. Si asta este foarte greu de respectat de catre multi dintre noi. Disconfortul este atat de mare incat ajungem sa renuntam la dieta cu totul.

Oare chiar trebuie sa ne culcam flamanzi? Nu, aceasta regula nu trebuie sa fie chiar atat de stricta. Insa pentru un somn bun si pentru a nu aduce chiar la sfarsitul zilei un aport enorm de calorii va vom spune ce alimente sunt interzise. In acest fel nu veti mai avea probleme si nici nu va veti culca nervosi din cauza foamei

Iata care sunt alimentele pe care trebuie sa le eviti cu desavarsire:

Produsele de patiserie si cofetarie nu sunt deloc indicate pentru silueta ta. Cozonacul contine cam 500 de calorii la 100 de grame, in timp ce checul contine in jur de 400 de calorii la 100 de grame. Incearca sa eviti aceste alimente in toata perioada curei de slabire. Prajiturile de la cofetarie sunt adevarate bombe calorice. Ele contin zahar, margarina, arome, faina alba, frisca si tot felul de alte ingrediente care iti vor intrerupe cura de slabire si te vor face sa iti doresti sa mananci mai mult. Nici prajiturile in casa cu multe creme, zahar, faina alba nu trebuie consumate in timpul curei de slabire, deoarece ingrasa la fel de mult. Singura calitate a lor e ca nu contin chimicale ca cele de la cofetarie.

Asadar, produsele de cofetarie si cele pline de zahar nu fac decat sa contribuie la o rea functionare a corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *