Sunt intalnirile pe nevazute o idee buna?

Ce s-ar putea intampla, in cel mai rau caz, cand mergi la o intalnire aranjata, cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o? Poti sa petreci o seara plictisitoare, dorindu-ti sa fi fost in alta parte. Avantajul este ca nu va trebui sa te reintalnesti cu persoana daca nu iti place.

Aceste intalniri iti prezinta noi oportunitati. Cand iesi in oras, de obicei o faci cu cineva cunoscut. Devine frustrant cand ai mai multe intalniri si nu iti gasesti pe cineva care sa iti placa, si astfel devii mai deschis la ideea de a merge la o intalnire pe nevazute. Persoana pe care o vei cunoaste poate fi in totalitate diferita fata de ceea ce cautai, dar cine stie, poate iti va placea si vei aprecia compania ei. Aceasta modalitate te ajuta sa cuonsti si noi persoane. Poate nu iti va prezenta deloc interes din punct de vedere romantic, dar daca seara a fost una reusita si ai gasit pe cineva cu care chiar poti discuta si ai lucruri in comuni, te poti alege cu o prietenie frumoasa.

Daca esti suficient de curajos sa incerci, vei vedea si cum esti privit de ceilalti. Daca prietenul care iti aranjeaza intalnirea te cunoaste, stie ca iti place un gen de muzica, sau ca esti incapatanat, probabil va incerca sa te cupleze cu cineva similar. Ceea ce vei descoperi la persoana nou intalnita iti va oferi o idee despre cum esti privit si de catre prieteni sau apropiati.

Chiar daca seara va ajunge sa fie plictisitoare, neplacuta si te va face sa iti doresti sa fi fost in alta parte, sau daca gasesti totusi o persoana interesanta, nu ai nimic de pierdut. Alegerea este doar a ta, daca vrei sa pastrati legatura sau nu. Aranjate de prieteni comuni, care iti cunosc gusturile tale cat si ale persoanei celelalte, riscul de a da peste cineva neplacut este oarecum redus. Posibil sa fie o seara excelenta sau una plictisitoare, asa ca nu te astepta la prea multe. Ideea este sa te distrezi si sa te simti bine, cunoscand in acest tip pe cineva nou. Posibilitatile sunt multe, iti poti gasi chiar partenerul dorit sau poti castiga un nou prieten, daca insa nu e cazul, nu mai contactezi persoana pur si simplu. Nu ai nimic de pierdut decat eventual cateva ore din viata ta.

One thought on “Sunt intalnirile pe nevazute o idee buna?

  1. Sunt un dezastru! nu recomand! am fost la cateva astfel de „blind dates” aranjate de cateva prietene si a fost mai mult decat ciudat! La o singura iesire in oras am avut practic ce sa vorbesc cu respectivul, cu ceilalti nu m-am inteles deloc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *