Te vrea doar pentru sex? Afla raspunsul!

Sigur ca in momentul in care cunosc o persoana sau o femeie care este noua in viata lor, barbatii nu isi doresc nimic altceva decat sa o faca mai repede a lor. In timp, se dovedeste daca el isi doreste sa aiba persoana respectiva langa el sau daca pur si simplu a facut acest lucru si nu l-a miscat cu absolut nimic.

Trebuie sa recunoastem ca sexul este destul de important si poate ca este cel mai important intr-un cuplu pentur ca acestia trebuie sa fie compatibili in acest sens pentru ca relatia sa functioneze.  Asadar, acest aspect este foarte important si poate decide sanatatea unui cuplu.

In cazul in care barbatul cu care tocmai filtrati va da de inteles ca este un afemeiat care nu se gandeste decat la sex, trebuie sa stiti acest lucru pentru a nu va forma fel si fel de iluzii referitoare la el si la viata lui. Astfel, este foarte important sa stii care sunt semnele care iti spun ca nu te doreste decat pentru sex:

Nu te suna

Chiar daca sunteti la inceput, partenerul pe care tocmai ti l-ai ales nu te suna decta seara destul de tarziu sa iti spuna anumite lucruri cum ca te doreste foarte mult sau alte lucruri de acest fel.

De asemenea, nu se arata prea interesat de viata ta si mai exact nu prea ii pasa ce vrei tu sa faci sau ce poti tu sa faci. Asadar, trebuie s aiei masuri si sa fii constienta ca nu isi doreste decta sa faca sex cu tine.

Nu are planuri cu tine

A trecut deja ceva vreme de cand va cunoasteti insa partenerul tau inca nu ti-a prezentat nici un prieten de-al sau ca sa nu mai vorbim despre vreun membru de familie. Ei bine, acest domn nu are absolut nici un plan cu tine ceea ce ar trebui sa te puna pe ganduri. Renunta cat mai repede la acest disperat dupa sex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *