Tot ce trebuie sa stii despre chirurgia estetica

Majoritatea oamenilor cred ca procedurile de chirurgie estetica sunt benefice pentru corpurile si fetele lor, insa multe sunt cazurile in care chirurgia estetica a dat gres, si acum cei ce au suferit de asemenea interventii ar vrea sa dea timpul inapoi. Oamenii cred ca aceste proceduri ar trebui sa fie accesibile tuturor, oricine avand dreptul de a face exact ceea ce isi doreste.

Dar adevarul este altul. Pentru ca lumea sa ramana in viata si sanatoasa, dar si fericita, ar trebui  sa nu se mai apeleze la serviciile pe care le poate face chirurgia plastica. Sunt o gramada de riscuri pe care le implica aceste tipuri de interventii, de la infectii urate, leziuni ale nervilor, cicatrizarea pielii sau intarirea ei in exces, pana la multe altele si mai grave care pot duce intr-un final si la boli grave ale pielii sau chiar la deces.

Odata apucata pe drumul asta, o persoana care isi doreste o schimbare, o interventie la nivelul fetei sau al corpului, cu greu se mai opreste, realizand de fapt ca ceea ce isi dorea initial nu este singura schimbare de care ar avea nevoie, si astfel de la o simpla rinoplastie, ajunge la schimbarea in totalitate a structurii fetei, ajungand intr-un final ca nici ea sa nu se mai recunoasca.

Chirurgia estetica este utilizata pentru diferite motive. Poate fi folosita pentru a corecta defecte din nastere sau pentru a repara pielea in urma unor arsuri sau alte afectiuni cauzate de boli, rani si altele. Insa de cele mai multe ori decizia care se ia pentru a suferi de o operatie estetica este cauzata de unele nemultumiri legate de aspectul corpului si al fetei: buze marite, nas micsorat, pometi conturati, ridicarea pleoapelor, sani mariti, fund mai bombat, abdomen aplatizat, etc.

De fapt, chirurgia estetica a fost creata la inceput pentru a ajuta strict persoanele care sufereau de anumite afectiuni si boli ce le deteriorasera aspectul pielii, dar in timp s-a ajuns foarte departe si foarte rau, asa ca mai bine sa lasam natura sa-si urmeze calea si sa fie blanda cu noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *