stailer

Tot ce vrei în materie de beauty găsești pe platforma Stailer

Cine ar fi crezut că digitalizarea va ajunge și în industria de hair and beauty? Probabil că toată lumea încă nu știa la ce să se aștepte mai exact. Faptul că din ce în ce mai multe domenii sunt pe drumul digitalizării noi nu putem decât să ne bucurăm. Și asta pentru că ne putem organiza și eficientiza timpul cât mai simplu și mai ușor.

Dacă tot ne facem plata facturilor online, cumpărăturile de asemenea, de ce nu ne-am face și o programare la un salon, tot online? Acest lucru chiar ne-ar eficientiza timpul. În plus, metoda clasică de a da zeci de telefoane de la un salon la altul pentru un loc liber este deja obositoare. În plus, nici măcar nu prea aveam șanse să găsim un loc atunci când noi aveam nevoie, ci atunci când avea timp stilistul și trebuia să ne conformăm. Iată că tehnologia ne ajută în acest sens și cu platforma Stailer ne putem programa online la doar câteva click-uri distanță la orice salon ne dorim.

Ai toate motivele să alegi să te programezi cu Stailer

Ce trebuie să știi de la început este că nu ai nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Eficientizare de timp, costuri mult mai mici, calitate de servicii, transparență, versatilitate, deci doar avantaje pentru tine. Ce trebuie să faci este să accesezi platforma Stailer, selectezi orașul și serviciul de care ai nevoie. Spre exemplu vei găsi rapid lista cu saloane de cosmetica din Galati de unde tu alegi unde să te programezi. Te poți programa online la orice oră din zi sau din noapte, iar tu alegi precis data și ora la care să fii la salon. De asemenea alegi și cât ești dispus să plătești pentru un serviciu. Adică, pe Stailer vei avea toate detaliile necesare plus lista de prețuri ale serviciilor. Ai libertatea de a alege ce ți se potrivește.

Astfel vei scăpa de situații neplăcute în care stai cu sufletul la gură până la final ca să afli cât ai de plătit pentru respectivul serviciu. Cu Stailer vei ști totul dinainte, chiar și cât durează să te tunzi sau să îți faci o manichiură spre exemplu. Mai mult decât atât, platforma poate fi accesată atât de femei, cât și de bărbați, în egală măsură, pentru că nu face diferențe. Cireașa de pe tort? O poți accesa ori de câte ori ai nevoie de o programare, fără a plăti nimic. Este o platformă 100% gratuită și ai posibilitatea de a-ți crea un cont pentru și mai multe beneficii, tot gratuit.

Stailer disponibil în 20 de orașe

Platforma Stailer a fost lansată prima dată în Cluj Napoca, iar în momentul de față este activă în 20 de orașe printre care și Galați, Suceava și Sibiu. Și nu se oprește aici. În curând va putea fi accesată din toate colțurile țării. Ai detalii extra aici.

Așadar Stailer îți eficientizează timpul mai mult ca niciodată și îți oferă avantaje de care tu poți să te bucuri în fiecare zi. Intră și tu în comunitatea Stailer, accesează platforma sau poți descărca gratuit aplicația cu același nume de pe App Store sau Magazin Play și fă-ți o programare la orice salon de beauty vrei. 

Vezi și pe pagina de Facebook noutățile.

Date de contact: support@stailer.ro

2 thoughts on “Tot ce vrei în materie de beauty găsești pe platforma Stailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *