Totul despre Valve Steam Machine

Cu ceva timp in urma cei de la Valve ne anuntau va vor lansa o consola gaming care sa incorporeze capacitatile unui PC gaming cu controlul unei console. Timpul a trecut si acestia au venit cu asa numitul Steam Machine. Proiectul suna foarte bine si este o consola pe care multi gameri o asteapta de ceva timp. Pana in prezent aceasta se preconiza a fi lansata incepand cu sarbatorile de iarna in acest an.

Recent acestia au anuntat ca au amanat lansarea acesteia pentru anul 2015. O nou amanare. Nu ar trebui sa ne surprinda o astfel de decizie. La urma urmei vorbim de compania care si-a facut un adevarat renume cand vine vorba de astfel de amanari. Cu totii stim cat de mult am asteptat lansarea Half Life 2 si multi inca stim de cati ani asteptam Half Life 3, care se pare ca nu mai apare. Un screenshot la 2-3 ani si Valve mai castiga timp si in acelasi timp mentine interesul viu.

Cam aceeasi idee pare ca se adopta si in lansarea Steam Machine. Singura diferenta este ca acestia au prezentat deja consola la multe din evenimentele tech in acest an. Multi care au participat la acestea au avut ocazia de a testa si de a vedea cum se comporta acestea. In privinta tehnologiei, multa lume se pare ca este destul de placut impresionati, dar cand vine vorba de controller-ul acesteia mai sunt multe lucruri de perfectionat.

Gamerii care au experienta si au incercat acest controller au spus ca nu au fost impresionati de modul in care acestia reactioneaza. Viteza de reactie si controlul lasa de dorit. Sistemul controllerului este unul nou care se bazeaza pe tehnologia touchpad. Desigur e o idee noua, si poate de aceea impresia nu a fost una extraordinara.

Ramane de vazut daca aceasta amanare va duce la un produs finit mai bun sau daca ne vom trezi cu o alta amanare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *