Trucuri pentru ca dormitorul sa fie unul mai mult decat primitor – ce rol are lenjeria de pat aici

Dormitorul ales, locul perfect pentru odihna inseamna si alegerea care te ajuta sau nu sa te odihnesti in adevaratul sens al cuvantului. Unii inteleg prin asta nevoia de a incarca foarte mult camera, cu detalii de genul decoratiunilor cu tot soiul de tematici. In orice caz, sunt cateva principii simple care te ajuta sa ai parte de un dormitor primitor. Afla ce rol are o lenjerie de pat in toata aceasta ecuatie.

Definitia dormitorului perfect

Un dormitor perfect are o ecuatie variabila de la caz la caz. Asta pentru ca fiecare persoana in parte are o alta placere din acest punct de vedere. Cu toate acestea recomandarile vin sa completeze gustul personal. In primul rand se considera ca un dormitor perfect este si cel care nu are in apropierea sa directa usa de iesire din casa. Asta din pura idee de protectie. Cat despre dispunerea elementelor dintr-o camera patul nu ar trebui sa fie aproape de iesire si nici cu picioarele spre iesirea din camera. Astfel de aspecte fac ca energia pe care o avem sa fie departe de a fi cea productiva, eficienta, pozitiva.

Lumina este si ea importanta. De fapt cei care nu intra in contact cu lumina naturala de peste zi sunt si cei care au, printre altele, dificultati in a dormi linistiti. Asa ca se considera lumina naturala o necesitate. Geamurile mari sunt de preferat, cu perdele ce nu impiedica ca lumina sa patrunda foarte bine in incapere. Cat despre draperii acestea ar trebui sa fie suficient de groase cat sa acopere foarte bine geamurile si sa ofere cadrul perfect, intim si relaxant, prielnic pentru a dormi.

Nu in cele din urma se crede ca si elementele ce tin de lenjerie si de pat sunt la fel de importante. Acestea, insemnand lenjeria in sine cat si pilota folosita, trebuie sa ofere o temperatura constanta pe timp de noapte. Mai cu seama ca nu trebuie sa te faca sa transpiri, sa iti fie prea cald de asemenea lenjeria se alege de fiecare data in functie de material. Abia apoi se iau in balanta si aspectele ce tin de partea de design, de culori si modele.

Daca scopul este acela de a dormi linistit si de a avea parte de o camera in care sa te odihnesti cu adevarat tine cont si de ordinea pastrata. Sunt de fapt mici detalii insa care in cele din urma, cumulate, fac ca somnul sa fie placut si de calitate.

One thought on “Trucuri pentru ca dormitorul sa fie unul mai mult decat primitor – ce rol are lenjeria de pat aici

  1. Este cunoscut faptul ca somnul este mult mai placut atunci cand sunt schimbate lenjeriile. Practic curatenia iti ofera buna dispozitie si confort. E important sa ai tot ce-ti trebuie. Eu de exemplu intru pe http://www.clinit.ro pentru cumparaturi si gasesti doar produse performante si de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *