Trucuri pentru luminozitatea casei

O casa luminoasa formeaza o atmosfera mult mai primitoare iar spatial pare sa fie unul mai mare spre deosebire de o incapere intunecata. Si chiar nu conteaza investitiile facute. Normal ca lumina naturala este cea mai importanta iar ferestrele largi sau peretii din sticla sunt cea mai ideala solutie. In acest fel cream iluzia unei case vesele, primitoare si extreme de calde.

Abundenta de lumina ar fi perfecta si nici nu ar trebui sa ii sperie pe cei care nu accepta acest lucru in viata lor si in anumite imprejurari. Pentru persoanele care au nevoie de lumina pe timpul zilei si de intuneric pana dimineata tarziu exista anumite draperii. De asemenea pot opta pentru un dormitor intunecos sau un living cu pereti din sticla.

Poti schimba o fereastra mica cu una mare dar creaza mult deranj. Si schimbarea unui perete din caramida cu unul de sticla iti va aduce multe beneficii. Si cu siguranta va merita efortul.

Important este sa va horatati la dimensiunea geamului inainte de a incepe sa demolati peretii, pentru ca schimbarea sa se produca ma rapid. Daca va decideti sa instalati ferestre largi nu trebuie sa fiti influentati de anumite lucruri care sa va impiedice sa construiti ceea ce va place.

In primul rand nu trebuie sa fiti influentati de interiorul casei. Chiar daca nu ai o amenajare de ultima ora, trebuie sa stii ca lumina multa va schimba aspectul casei suficient. Cu siguranta culorile vor prinde viata iar jocul de lumini si umbre va avantaja anumite colturi ale camerei.

De asemenea nu trebuie sa fii influentata nici de peisajul de afara. Conteaza doar ca veti putea medita si veti observa mediul inconjurator. Nu va ghidati nici dupa temperatura din interior pe timpul iernii. Stim ca industria tamplariilor PVC si metodele de termoizolare au evoluat foarte mult incat sticla a ajuns sa inlocuiasca peretii fara nici o problema.

One thought on “Trucuri pentru luminozitatea casei

  1. Luna trecuta m-am mutat intr-un apartament nou, de la Maurer Residence, si pot spune ca arata perfect. In fosta locuinta aveam probleme cu luminozitatea, insa acum patrunde suficienta lumina astfel incat ofera un ambient cat mai placut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *