stailer

Un pas spre viitor, cu noua platformă destinată stiliștilor – Stailer

De câte ori nu ai încercat să cauți un salon de coafură sau de înfrumusețare care să te reprezinte? De asemenea, de câte ori nu te-ai răzgândit în privința unui salon, din cauza tarifelor mari practicate pentru serviciile din portofoliu? Iar dacă ai intrat într-un centru comercial și ai văzut coadă pe scaunele de așteptare, gândește-te că poți obține o programare și fără să mergi personal la salon. Stailer face un pas mai aproape de viitor, oferindu-ți pe tavă stiliștii mai buni din orașul tău, cu toate informațiile de acces care te interesează.

Să vedem ce este Stailer

La prima vedere, pare un site ca oricare altul, în care te aștepți să primești o înșiruire de alte site-uri și link-uri, care de foarte multe ori nu îți oferă și informațiile de care ai nevoie, precum preț sau program de lucru. Aceste lucruri le afli tu, punând mâna pe telefon și discutând direct cu stilistul sau cu administratorul de salon. Cu Stailer însă, lucrurile se schimbă radical. Ai toate informațiile într-un singur loc, fără a mai fi nevoit să cauți pe alte site-uri. Citeste aici alte detalii despre cum funcționează platforma Stailer și cum poți obține o programare la stilistul favorit din orașul sau zona ta de interes.

În principiu, Stailer funcționează ca o bază de date integrată, în care sunt reuniți profesioniștii în materie de hair&beauty din oraș sau saloanele în care aceștia activează. Mai mult decât atât, ai la dispoziție și principalele servicii pe care acestea le oferă, alături de informațiile de interes, precum prețul sau localizarea pe hartă.

Desigur, fiecare dintre saloanele partenere au afișate și legături spre pagina personală de prezentare, însă acest lucru devine practic inutil, de vreme ce Stailer sintetizează aceste informații pentru tine. În plus, ai posibilitatea de a face programări direct de pe site, ceea ce nu prea poți face de pe site-urile individuale de prezentare, care sunt concepute mai mult în scop publicitar.

Practic, noua platformă evită navigarea inutilă în căutarea de informații relevante, făcându-le mai accesibile pentru tine. Indiferent că locuiești în Iași sau Timișoara, ai acum posibilitatea identificării saloanelor tale preferate din oraș, printr-o operațiune care durează mai puțin de un minut. Nu este necesar pentru aceasta decât să introduci tipul de servicii dorit, să specifici orașul și genul – femeie sau bărbat, iar Stailer îți va afișa saloanele care corespund acestor cerințe. În plus, ai ocazia să alegi și salonul cel mai apropiat de tine, câtă vreme ai acum acces și la locația pe hartă.

Prin urmare, ai acces la profesioniștii din industria frumuseții care contează în orașul tău, cu toate informațiile de care ai nevoie despre ei: preț, locație și program de lucru. Ce îți trebuie mai mult? Din acest punct, singurul lucru pe care îl mai ai de făcut este finalizarea programării, care se face la fel de simplu: introduci la secțiunea salonului ales numele și un număr de telefon, la care vei primi un telefon de confirmare al programării.

Contact: support@stailer.ro

One thought on “Un pas spre viitor, cu noua platformă destinată stiliștilor – Stailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *