polizor

Usureaza-ti munca! Alege noul polizor unghiular Bosch

Fie ca locuiesti intr-un apartament sau intr-o casa, adevarul este ca vei avea intotdeauna nevoie de anumite unelte, inclusiv de un polizor unghiular Bosch. Asa ca, de ce sa nu te 9pregatesti din timp si sa investesti in viitor? La urma urmei, cine stie cand vei fi nevoit sa mesteresti ceva? In plus, mai trebuie sa iei in considerare si faptul ca nu trebuie sa te bazezi pe uneltele si timpul vecinilor, prietenilor sau rudelor, deoarece exista intotdeauna si posibilitatea ca acestia sa nu te poata ajuta atunci cand vei avea nevoie.

 Iar pentru a te convinge si singur de aceasta unealta profesionala, am decis sa iti punem la dispozitie anumite informatii ce ti-ar putea fi de mare folos in ceea ce priveste luarea unei decizii.

Manerul noului polizor unghiular Bosch are o circumferinta redusa (176 mm), in comparatie cu alte polizoare unghiulare de pe piata din clasa sa de putere. Acesta a fost conceput cu scopul de a-ti usura munca, facand-o, totodata, extrem de placuta.

Este prevazut cu un motor puternic de 720 W, avand o greutate totala de numai 1,9 kg. Luand in considerare acest lucru, vei putea lucra perioade indelungate cu mare usurinta, fara a-ti solicita mainile peste masura. Capul plat al angrenajului a fost proiectat indeosebi pentru lucrul confortabil, chiar si in locurile ce nu sunt intotdeauna accesibile, precum cele inguste.polizor

Orificiile de admisie ale aerului au fost realizate special pentru a asigura o racire optima a motorului. Cu toate ca acest lucru nu pare extrem de important, avand in vedere ca aceasta nu este o unealta pe care sa o folosesti in fiecare zi, ia totusi in considerare ca acel sistem de orificii ii lungeste durata de viata. Asadar, esti asigurat de faptul ca potentiala ta investitie va fi una pe viata.

In plus, in cazul in care alegi sa faci o asemenea achizitie, nu vei fi nevoit sa iti faci griji in privinta unei potentiale nenorociri, unealta fiind prevazuta cu o aparatoare de protectie ce este rezistenta la torsiune.

Iar, pe final, unul dintre marile beneficii ale acestui polizor unghiular Bosch este reprezentat de catre functia de preselectie a turatiei in 6 trepte pentru prelucrarea optima a mai multor tipuri de materiale.

In cazul in care ai luat decizia inteleapta de a-ti comanda acest polizor unghiular Bosch, fie ca l-ai ales pentru munca in gospodarie, fie ca iti vei castiga traiul cu ajutorul sau, trebuie sa stii ca vine insotit la pachet de catre o aparatoare de protectie, o cheie pentru splinturi, o flansa de prindere, un maner suplimentar si o piulita de strangere. Suplimentar, mai poti alege si cateva accesorii optionale, vorbind aici despre discurile cu diametrul de 115 mm.

Asadar, ce mai astepti? Sa se iveasca una dintre acele situatii in care vei fi nevoit sa iei atitudine si sa nu ai nimic la dispozitie pentru a-ti duce la bun sfarsit munca? Intra pe tehnicbazar.ro si completeaza-ti “arsenalul” indispensabil de unelte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *