Viata dupa 40 de ani

Viata este un sir de evenimente placute si neplacute care in final se dovedesc a fi placute cu toate. Daca ne gandim putin, pana la o anumita varsta se intampla sa trecem prin tot felul de lucruri neplacute insa dupa o perioada destul de indelungata se intampla sa radem de anumite evenimente care la un moment dat ne-au parut a fi evenimente urate. Este foarte important sa facem diferite lucruri de care sa ne amintim cu drag. Ce trebuie sa faci dcaa ai implinit varsta de 40 de ani?

In prmul ranbd, la aceasta varsta frumoasa va trebui sa stii sa apreciezi anumite lucruri. Se intampla de foarte multe ori sa faci diferite greseli si sa nu iti dai seama de ele pe parcursul vietii. Orice persoana face greseli pe parcursul vietii insa este foarte important sa faci astfel incat sa inveti din ele. Cand suntem tineri avem tot felul de prieteni, unii buni si unii mai putini buni. Acum, ai o experienta de viata si ar trebui sa faci astfel incat sa stii sa faci o selectie intre oamenii valorosi si cei mai putini valorisi din jurul tau.

Varsta de 40 de ani trebuie sa te invete sa faci sex din placere. Sigur ca la un moment dat nu mai arati la fel cum aratai in urma cu 20 de ani insa va trebui sa faci astfel incat sa te inveti sa faci  sex din placere. Trebuie sa iti alegi o parte dn corpul tau, o parte care iti place tie cel mai mult si sa iti imginezi cum ar vedea sotul tau acea parte a corpului. Tie ti se va parea ca nu arati atat de bine insa este foarte important sa ai incredere in tine si sa afisezi asta. Sotul tau va simti iar tu, chiar daca vei avea incredere in tine vei fi mult mai sexy si vei emana senzualitate si sexualitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *